✔️ Gratis verzending boven de €40 euro

✔️Discreet verpakt en anoniem bezorgd

✔️Voor 23:00 besteld, morgen bezorgd

✔️ Gratis verzending boven de €40 euro

✔️Discreet verpakt en anoniem bezorgd

✔️Voor 23:00 besteld, morgen bezorgd

Luchtdruk Vibrators

Luchtdruk vibrator kopen bij JizzyToys.com. Luchtdruk vibrators waren al populair, maar helemaal sinds Heleen van Rooyen in haar laatste boek en in interviews zich razend enthousiast uitliet over de luchtdruk vibrator.
Luchtdruk vibrators werken niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties enluchtdruk. Dat zorgt voor hele andere en bijzondere sensaties. De clitoris wordt niet aangeraakt (er is geen direct contact), een innovatieve vacuümtechniek produceert pulsaties die een heel ander stimulatie effect hebben.

De trend begon en door het grote succes hebben verschillende fabrikanten van vibrators een zelfde soort luchtdruk vibrator op de markt gebracht. Omdat er enkele fabrikanten zijn die een patent hebben op deze techniek, moesten fabrikanten op zoek naar een vergelijkbare techniek, maar eentje die wel duidelijk anders is. Dat zorgt ervoor dat de luchtdruk vibrators echt anders zijn en anders voelen. Ideaal voor de meer ervaren personen onder ons die weer wat anders willen proberen.

Enig resultaat

Wij gebruiken cookies om jouw online ervaring te verbeteren. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de opslag en het gebruik van onze cookies op uw apparaat.