✔️ Gratis verzending boven de €40 euro

✔️Discreet verpakt en anoniem bezorgd

✔️Voor 23:00 besteld, morgen bezorgd

Dildos

Voordelig online Dildo kopen? JizzyToys.com heeft een uitgebreid assortiment aan dildo’s. Met een dildo geniet je van een penetratie zonder trillingen, laat jouw partner jou tot een orgasme komen of zorg voor je eigen genot! Verkrijgbaar in verschillende modellen en soorten!

Enig resultaat

Online Dildo kopen

Een dildo is genieten met je partner of zonder partner. Wij hebben een groot assortiment aan dildo’s en hopen je op deze pagina wat meer informatie te geven over de soorten doldo’s. De seksspeeltjes worden anoniem verpakt zodat je nooit hoeft te schamen voor je genot. 

Wil jij een dildo kopen, maar weet je nog niet welke? Er bestaan verschillende dildo’s: klein (tot 10 cm), medium (10-20 cm) of groot (meer dan 20 cm). Belangrijk is dat je bedenkt waar je de dildo voor wilt gebruiken en wat je fijn vindt. Wil je de dildo alleen gebruiken of samen met je partner? Wil je een natuurlijke dildo (realistische penis), anale dildo, voorbinddildo, een dubbele dildo of een dildo met zuignap? Een zuignap? Ja heerlijk voor in de douche, muur of op de grond om alle standjes te oefenen – heerlijk toch?

Wat is een Dildo?

Een dildo is een van de meest bekende speeltjes voor tussen de lakens. Een dildo lijkt vaak op een echte penis en is gemaakt voor masturbatie of om te gebruiken tijdens de seks met een partner. Dildo’s bestaan er in veel verschillende vormen en maten. Het grote verschil tussen een dildo en een vibrator is dat een vibrator op batterijen of stroom werkt en kan vibreren en een dildo doet dit niet. De dildo kan dus niet trillen of vibreren en heeft geen vorm van stroom nodig.

De dildo is voor iedereen: man, vrouw, homo of hetero! We hebben zelfs dubbele dildo’s om samen extra genieten. 

Welke type dildo's zijn er?

Een heerlijke dildo zijn er in veel verschillende modellen. Dildo kopen kan een leuke ervaring zijn want welk type past nou echt bij jou? Zo zijn er dildo’s voor de man, vrouw of voor koppels om samen te gebruiken. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren. En de verschillende modellen zijn ook nog eens allemaal gemaakt voor een andere functie en van verschillend materiaal. Zeker als je nog geen idee hebt welke soorten dildo’s er zijn, is het slim om verder te lezen. Want welke verschillende soorten dildo’s er zijn en waar je ze voor kunt gebruiken. Onderstaand zullen we een Dildo per type nader toelichten.

Glazen Dildo

Een glazen dildo is, zoals de naam al zegt, een dildo van glas. Glas, een glazen Dildo? Jazeker! Je hoeft je geen zorgen te maken dat het glas kapot kan gaan want glazen dildo’s zijn extra stevig en helemaal veilig. Een glazen dildo heeft een aantal voordelen. Omdat het materiaal zo glad en hard is glijden ze over het algemeen makkelijker naar binnen – mm heerlijk!. Daarnaast kan je een glazen dildo, of gildo, makkelijk opwarmen in warm water of verkoelen in koud water voor een extra bijzondere sensatie. 
Een glazen Dildo is vooral lekker om alleen van te genieten zonder partner voor de extra sensatie.

Dubbele Dildo

Een dubbele dildo is een model dat vaak langer is dan 20 centimeter. Dit model heeft aan beide uiteinden een heerlijke eikel. Je kan de dubbele dildo dus gebruiken om jezelf anaal en vaginaal te penetreren, maar je kan met deze soort dildo ook jezelf én je partner tegelijkertijd penetreren. Dubbele dildo’s zijn vaak gemaakt van zacht en flexibel materiaal als siliconen. Hierdoor zijn ze erg buigzaam en te gebruiken tijdens verschillende posities. Oefenen maar! 

Anaal Dildo

Een anaal dildo is gemaakt voor de anale penetratie. De vorm van deze modellen verschilt van alle andere speeltjes uit deze categorie. En dat is niet zonder reden! Het wordt zwaar afgeraden om een normale dildo te gebruiken voor anale penetratie omdat deze per ongeluk volledig in de anus kan verdwijnen. Speciale anaal dildo’s hebben een smal uiteinde waardoor je ze makkelijker kan inbrengen en nog belangrijker: een uitlopende basis zodat de dildo nooit volledig je je anus vast kan komen te zitten. Het einde werkt als ware als een stop.

Realistische Dildo

Een realistische dildo heeft de look en feel van een echte penis. Dit model is ontzettend populair, zowel bij beginners op het gebied van seksspeeltjes als mensen die al meerdere toys hebben gebruikt. Dat is niet voor niets want dankzij de realistische aders en look en feel, heb je het gevoel van ‘ het is echt’ . Er zijn veel verschillende soorten realistische modellen. Er zijn modellen met verschillende tinten huidskleur maar ook modellen die juist een bijzondere kleur hebben.

Sluit je ogen.., muziekje op en geniet van ‘je nieuwe partner’ 

X

Wij gebruiken cookies om jouw online ervaring te verbeteren. Door op onze site te blijven, gaat u akkoord met de opslag en het gebruik van onze cookies op uw apparaat.